KJØPSVILKÅR

KJØPSVILKÅR FOR HANDEL  
April 2022 
Vitalbeauty AS 
ORG NR. 984793944 
Selger: Vitalbeauty AS  
Kundeservice: Salong@vitalbeauty.no  
 
Selger blir betegnet som: Vitalbeauty.no, oss/våre eller vi. 
Kjøper blir betegnet som: kunde, du, deg, ditt eller din. 

  

GJENNOMFØRING AV HANDEL 
Gjennomføring av handel her på www.Vitalbeauty.no gjøres veldig enkelt. Du trykker "legg i handlevogn" på det produktet du ønsker å kjøpe. Da vil varen lagres i din handlevogn, slik at du enkelt kan fortsette å handle eller gå direkte til kasse for betaling. Der velger du enkelt frakt og betalingsmetode og deretter legger du inn din kontakt- og leveringsadresse. 
 
Når du har gjennomført en handel hos oss, godkjenner du og samtykker våre vilkår. Ved handel av en vare godkjenner du og samtykker produktets informasjon og merknader. 
PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER  
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Vitalbeauty AS lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vitalbeauty AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev 
PRISER 
Alle våre priser er inkl. mva. og eks. frakt med mindre kunden velger å hente varen selv fra vårt lager eller om vi har "fri frakt kampanje" da betaler ikke kunden for frakt. Våre priser kan variere og det tas derfor forbehold om prisendringer i forhold til markedet og andre faktorer. Det tas også forbehold om skrive-/trykkfeil på vår nettside. 
KANSELLERING 
Ved kansellering av en bestillingsvare vil det påløpe et transaksjonsgebyr på 10%. Ved kansellering av vare som er på lager vil det ikke forekomme noen gebyrer.  
BETALING 
Betalingsmetodene vi har er: VISA, MasterCardApple pay og Klarna. Dersom du som kunde betaler med kort vil kjøpesummen bli belastet samme døgn. Ved betaling via Klarna, har du 14 dager på å betale fakturaen fra datoen vi behandler din bestilling (ikke fra du legger inn bestillingen på Vitalbeauty.no). 

  

LEVERING OG HENTING 
Leveringsmetode av produktet velger kunden selv i kassa. Leveringstiden på varer som er på hovedlager er normalt 1-4 dager (avhengig av hvor i landet produktet skal sendes).I tilfelle produkter har stor etterspørsel kan lengre leveringstid forekomme. Dersom vi er tomme for varen på hovedlageret kan leveringstiden være opptil 2 måneder dager (da vil vi oppgi informasjon om dette i den enkelte artikkelen som dette gjelder for). Ved forhåndsbestilling vil vi oppgi tidligst- og senest leveringsdato ved den enkelte vareartikkel. Dersom du velger å "hente pakken selv" kan du som regel hente pakken samme dag. Dersom noe annet gjelder, vil vi skrive dette i den enkelte artikkelen som dette gjelder for.  
 
 
Vitalbeauty.no står som ansvarlig for varen inntil den er levert til kunden.  
Kunden står selv ansvarlig for å hente varen og dersom varen ikke blir hentet innen 14 dager vil det påløpe returgebyr tilsvarende frakten til kunden. Det er også kundens ansvar å etterlyse varen dersom den ikke er mottatt innen forventet leveringstid. Kunden står ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse – og står ansvarlig for å betale frakt (begge veier) dersom varen kommer i retur til oss grunnet feil eller ufullstendig adresse. 
Vitalbeauty er en nettbutikk med varelager og salong på Bislett rett ved Bislett stadium 😊   
ANGRERETT 
Angreretten gjelder for nettbutikken, Vitalbeauty.no. Etter norsk lov (Angrerettloven) har kunder rett til å angre på et kjøp. Dersom du som kunde angrer på ditt kjøp hos oss må det meldes fra om dette innen 30 dager etter at varen er mottatt. For at angreretten skal kunne være gjeldende må varen returneres i den stand kunden mottok og innen rimelig tid. Kunden står ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. 
Retur av produkt gjøres ved å sende varen i original emballasje til: 
 
Vitalbeauty.no 
Thereses gate 44 
0168 Oslo 
SKADEDE VARER OG REKLAMASJONSRETT  
Som du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss  for videre instruksjoner.
RETUR/BYTTE AV VARE 
Ved retur av en vare, står kunden ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Ved bytte av en vare står kunden ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med tur/returforsendelse. 

  

REFUNDERING 
Ved refusjon av beløp etter kansellering av en bestilling eller ved å benytte angreretten vil refundering av beløp først foretas når: 
 
  • beløpet er registrert på vår konto eller 
  • produktet er mottatt i retur og i den stand vi sendte vare 
ENDRING AV VILKÅR 
Vi har forbeholdt retten til å endre vilkårene på denne nettsiden.